HØRINGSSVAR


  • Tilføjet Torsdag d. 14. september 2017

Angående høring over bekendtgørelse om forhandling af håndskøbslægemidler i selvvalg m.v.

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 18. august 2017 modtaget en høring over en række bekendtgørelser om bl.a. forhandling af håndkøbslægemidler i selvvalg, såvel på apotekerne som i detailhandelen. I høringsskrivelse af 1..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 15. maj 2017

Angående høring om gebyrstruktur og gebyrtakster for lægemidler

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 10. april 2017 med en høring over udkast til to bekendtgørelser om revidering af gebyrstruktur og gebyrtakster inden for lægemiddelloven. Indledningsvis skal IGL k..

Læs mere

  • Tilføjet Fredag d. 02. september 2016

Angående høring over lovforslag om ændringer af lægemiddelloven

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 14. juli 2016 med en høring over udkast til lov om ændring af bl.a. lægemiddelloven. IGL støtter ambitionen om at hindre forfalskede lægemidler i den lovlige forsy..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 11. august 2016

Angående høring over lovforslag om håndskøbslægemidler i selvvalg og om apotekernes vagttjeneste

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 1. juli 2016 med en høring over udkast til lov om ændring af apotekerloven og lov om lægemidler. Forslaget til ændring af lægemiddelloven indfører en selvvalgsordn..

Læs mere

  • Tilføjet Onsdag d. 29. juni 2016

Analyse af grossistmarkedet for medicin

Hermed følger bemærkninger fra Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) til udkastet til analyse af grossistmarkedet for medicin, jf. høring af 6. juni 2016. Vi skal indledningsvis bemærke, at styrelsen i sin analyse synes at have..

Læs mere

Viser 1 til 5 af 10 rækker